Terapevtsko jahanje in psihoterapija s konji – Erna Lülik

Nalaganje mape ....

Datum – Dátum
Čas – Időpont

16. 05. 2014
18:30

Lokacija prireditve – Helyszín
Sofija Medgeneracijska hiša

Organizator – Szervező

Kontakt – Elérhetőség
Sindi Horvat
E: sindi.horvat@gmail.com | T: +386 40 535 664


Za konje je značilna njihova izrazita senzibilnost, kar omogoča, (hipno) globoko, iskreno in čudovito interakcijo med njimi in človekom. Konj sprejme vsakogar, pa naj se zdi še tako ‘drugačen’, hkrati pa zna pokazati, ko mu ne ustreza določeno ravnanje z njim. Izjemna je njihova sposobnost, da kot ogledalo odsevajo to, kar govori naše telo. Prek govorice telesa nas učijo o nas samih in nam pomagajo do sprememb. Zaradi teh in številnih drugih lastnosti so konji idealni za terapevtske obravnave. Dokazano namreč terapevtsko jahanje pozitivno vpliva na gibalne in psihosocialne funkcije in dinamično zdravljenje, usmerjeno na celotnega človeka (telo, duha in sposobnost vzpostavljanja odnosov).
Erna Lülik je izkušena specializantka psihoterapije  ̶  transakcijske analize, terapevtka za terapevtsko pedagoško jahanje, inštruktorica športnega jahanja in jahanja za ljudi s posebnimi potrebami. Predstavila nam bo vključitev konja v psihoterapevtski proces, vrste terapevtskega jahanja,  izvajanje terapij in njenih učinkov. Cena predavanja je 5€ na osebo. Število udeležencev je omejeno.
VLJUDNO VABLJENI!

DODATNE INFORMACIJE IN OBVEZNE PRIJAVE:
t: 0590 55380 in m: 070 441 654, e: sofija.lendava@gmail.com, n: Glavna ulica 48, 9220 LendavaTerapevtsko jahanje in psihoterapija s konji-page0001